Hellmann's Bucharest Food Festival, 1-4 Octombrie 2009, Parcul Unirii Ciuc Premium


Sarbatoarea papilelor gustative revine!-Bucharest Food Festival
1-4 octombrie 2009- Parcul Unirii

Bucuresteni, inceputul lunii octombrie va aduce cea mai mare sarbatoare gastronomica pe care a vazut-o orasul lui Bucur- Bucharest Food Festival!

Veniti in Parcul Unirii in perioada 1-4 octombrie pentru o sarbatoare totala! 100 de feluri de mancare, de la cele traditionale, la cele exotice, produse alimentare traditionale si ecologice autohtone si delicii din Franta, Italia, Ungaria si Republica Moldova.

Va asteptam sa gustati din cea mai lunga si mai gustoasa pizza din lume, peste 500 de metri, realizata de Jerry’s Pizza impreuna cu Hellmann's Ketch-up. O parte din marele lant de pizza ( aproximativ 3000 de bucati) va fi savurata in cadrul evenimentului Bucharest Food Festival de vizitatorii prezenti, iar o alta parte va fi donata.

Daca va e pofta de o ciorba de burta traditionala si foarte savuroasa, Scandia o pregateste pe cea mai mare din lume, care va avea peste 1000 de litri. Sunteti asteptati joi sa o savurati.

Demonstratii culinare interactive si degustari vor fi prezentate pe parcursul intregului eveniment. Veti avea ocazia sa aflati secretele maestrilor bucatari Horia Virlan, Soni si multi altii, mai putin cunoscuti, dar foarte talentati..Veti mai afla din tainele bucatariei fara foc. "Bucataria romaneasca ieri si azi"- seminarul realizat de "Jurnalul de Bucatarie" va supune discutiei specialistilor retetele de altadata atat de savuroase si hranitoare si transformarea lor in hrana potrivita modului de viata actual. Nutritionistii vor avea ultimul cuvant. Fundatia "Dan Voiculescu" este prezenta aici, "Consiliul Seniorilor" va sarbatori in acest cadru ziua pensionarului.

Concursurile cu publicul si tombola cu premii vor fi asezonate cu concerte de rasunet - Pasarea Colibri care revine dupa o lunga pauza, Proconsul, Analia Selis, Ovidiu Lipan Tandarica si Marius Mihalache.

Multe surprize placute va asteapta aici!